Sider

lørdag den 26. februar 2011

Karen - Marie klip


Hvis du kan lide at klippe - klister bør du overveje, at skaffe dig Karen - Maries papir design. Der er en masse gode ideer, bla. ide til indpakninger af gaver. Jeg fik den til jul, og har brugt den rigtig meget - desuden følger der en skabelon med til. Skabelonen er udgangspunktet for alle ideerne i bogen.

God fornøjelse!

Nyt samlesæt af armbånd

Som det kan ses på billederne nedenfor, har jeg været igang med at lave et nyt sæt af armbånd. Jeg har brugt lilla lakeret perler som er købt i Tiger til 10 kr. for to poser med 50 i hver. Hver sjette perle er sølv i forskellige størrelser - det er netop det, som er svært at se på billedet. Sættet er lavet med inspiration fra Pilgrams forårskollektion.


onsdag den 23. februar 2011

Taske af kaffeposer:)



Så gik jeg til aften gang med en taske af kaffeposer, men som det kan ses ovenfor, er der et stykke vej endnu. Til strimlen er der brugt 3 kaffeposer, så mangler cirka 12 poser mere for at kunne lave en hel taske. Holder ikke selv kaffe, så projektet kommer nok til at tage et stykke tid endnu.

Nye armbånd m. knapper.






Som det kan ses, har jeg igen været igang med at lave armbånd. Jeg har lavet et sæt med blandede armbånd, da det jo er fedt at sætte armbånd sammen (ser endnu federe ud, når de viste sidder endnu tættere). En veninde sagde, at sammensætningen nok er lidt græsk inspireret - og hun har nok ret. Knapperne er fra en blandet pose med ca. 100 stk. forskellige til 60,- kr i Panduro. Ellers har jeg bare lavet små sorte armbånd med forskellig størrelse sorte perler. 

søndag den 20. februar 2011

Opskrift på chipstasker

En del har spurgt til, hvordan jeg laver mine tasker af chipsposer. Jeg smider derfor lige et link til en side, hvor vi I kan se billeder af hele processen: http://genbrugblirguld.blogspot.com/p/tasker-af-plastikemballage.html

Rigtig god fornøjelse :o)

torsdag den 10. februar 2011

Et lille aftenprojekt.

Denne gang har jeg lavet et lidt anderledes armbånd af cykelslange. Jeg ved dog ikke helt, hvad jeg synes om resultatet? Armbåndet lukkes med en trykknap bagpå. Uglen har jeg købt i Panduro.

Lige en bamse for sjov og narrestreger :o)

onsdag den 9. februar 2011

Langt om længe færdigt!

Genbrug er godt! Denne gang har jeg ganske enkelt lavet collage på et lærred med udrivning fra blade. Personligt synes jeg, at det giver et bedre resultat at rive end at klippe det ud. De hvide kanter giver en god effekt. Til at lime det fast har jeg brugt tapetklister - det er billigt og enormt let at arbejde med. Til overfladen har jeg også brugt tapetklister istedet for lak.

Lige en taske mere af chipsposer!

Der er brugt cirka 7 poser til pungen nedenfor, og firekanterne er á 5,5 x 12 cm. Jeg har lavet 4 ringe, hvor der til hver er frugt 4 forkanter.

Endnu et cykelslangearmbånd:)



Så fik jeg lavede endnu et armbånd af cykelslange. Desværre havde jeg ikke slange nok, så jeg måtte bruge perler ved lukningen. Perlerne er almindelige Hama perler (dem til perlebakker) som har været i ovnen på 160 grader. Som det kan ses, får man faktisk rigtige flotte perler ud af det, og Hama perler er jo billige.. Men hvis du vil afprøve det, skal du være opmærksom på, at de smelter meget hurtigt i ovnen.

Kaffeposer efterlyses!

Billedet er lånt fra genbrugblirguld.blogspot.com

mandag den 7. februar 2011

Armbånd af cykelslange.

Gummi og Genbrug

Den sidste måneds tid har jeg været hel vild med at lave armbånd af cykelslanger. Nu har jeg så lånt bogen "Gummi og Genbrug" på biblioteket - og hvor har jeg dog fået inspiration! I den kommende tid vil jeg forsøge mig på halskæder, som der selvfølgelig vil komme billeder af :o)

Tasker af chipsposer!

Den store er der brugt cirka 15 chipsposer til, og den lille blå er der brugt cirka 10 til. Firkanterne er á 5,5 x 12 cm. Indtil nu har jeg kun fået syet lynlås i den blå - jeg synes det var lidt svært:)